top of page

WATER SHOW

FINAL DE CURS 2022

final de curs FINAL.jpg

Apreciades famílies,


Com molt bé sabeu, degut el COVID-19, hem hagut de parar la nostra activitat presencial. Tot i així, hem volgut estar al vostre costat durant aquests tres mesos i mig, oferint-vos activitats online i intentat fer que la situació fos una mica més amena i poguéssim seguir gaudint del que ens agrada, recolzar-nos entre tots en moments difícils.

​Aquest any no ha sigut fàcil i malauradament no ens podrem acomiadar com cada any... És per això que us hem preparat aquest vídeo tan especial, que hem fet entre tots i totes, des de casa nostra, amb tota la il·lusió del món.

​Esperem que gaudiu tant del vídeo, com de les activitats proposades cada setmana, i si ho creieu oportú, podeu valorar aquesta feina fent una aportació econòmica per ajudar-nos a poder seguir endavant i a retrobar-nos de nou la temporada que ve. 

Podeu fer el donatiu fent una transferència bancària al número de compte: ES3700810133460001439653 de Banc Sabadell o bé fent clic al botó de "fer una donació" que és amb tarja o a través de PayPal.

Junts podem amb tot!
Moltíssimes gràcies.

bottom of page