top of page
Sincro Inclusiva

Grup Natació Artística Inclusiva

L'objectiu principal de SincroGestió és fer arribar la sincro a tothom i en aquest sentit treballem any rere any. És per això que vàrem decidir obrir un grup de sincro inclusiva i esperem amb aquesta acció donar més visibilitat de la natació artística en aquest col·lectiu tan especial.

Des de fa 6 temporades treballem la Natació Artística adaptada amb un grup de joves amb discapacitat  i estem super satisfets amb l’evolució i els resultats i  és per això que volem fer créixer el projecte tant com puguem.

Per a més informació i inscripcions: contacta'ns

IMG_9540.JPG

Fundació Cruyff

Des de fa 4 temporades treballem, de la mà de la Fundació Cruyff, la natació artística amb un grup de joves amb discapacitat a Piscines Municipals Joan Serra, Uesports Sabadell, amb la col·laboració desinteressada i inestimable de nedadors sense discapacitat que ens han ajudat a fer una millora substancial del grup, millora que la veiem en ambdues direccions.

 

Som pioners Europeus en aquesta modalitat esportiva i hem anat aprenent a base de posar-hi moltes ganes, equivocar-nos, millorar, innovar... no hi ha res escrit, tot ho hem anat fent de mica en mica. 

 

LOGO-FUNDACION-CRUYFF-2013-ALTA-CALIDAD.
PISCINES I HORARIS

PISCINES MUNICALS JOAN SERRA

sincro inclusiva

DIVENDRES 

18.30 a 20.30h

PRÒXIMAMENT

Noves Obertures

BARELONA

horaris per determinar

bottom of page