top of page
banner.png

11 anys d'experiència i dedicació.

Tenim tot el que necessites

LA NOSTRA
HISTÒRIA

SETEMBRE

2012

SETEMBRE

2014

 

GENER

2015

ABRIL

2017

 

MARÇ

2018

 

 

 

JUNY

2018

MARÇ

2020

SETEMBRE

2020

 

JULIOL 

2020

SETEMBRE

2021

JUNY

2022

SETEMBRE

2022

ELS INICIS

Comencem el projecte a la UAB amb un grup de 5 nenes. 

CREIXEMENT DEL 130%

Iniciem la tercera temporada amb 9 piscines i 126 nenes. Un gran creixement en dos anys que ens demostra la falta d'espais on s'ofereixi la possibilitat de practicar aquest esport de forma lúdica i que ens empeny a continuar treballant per arribar a tothom. 

TREBALLEM LA INCLUSIÓ

Obrim el primer grup de natació artística  per a persones amb discapacitat.  

OPEN MÀSTER A BRUSSEL·LES

Creem un equip màster amb exnedadores de diferents clubs i sortim per primer cop de Catalunya per competir a el Open Màsters de Brussel·les. Una gran oportunitat per conèixer esportistes d’altres països i edats practicant el mateix esport. 

PRIMERES COPES DE SINCROGESTIÓ

Aconseguim que 2 dels nostres grups que participen en la Competició de Sincro del Consell Escolar, pugin a pòdium amb un gran resultat. 

TOTS ELS GRUPS DE SINCROGESTIÓ A L’AIGUA

Per primer cop utilitzem un únic escenari a piscines Bernat Picornell (Barcelona)  on agrupem a tota la família de SincroGestió, més de 250 nedador@s, tot l’equip tècnic de SG, voluntariat i amb un públic que superava les 900 persones. 

 

SUPEREM AMB IMAGINACIÓ EL TANCAMENT DE PISCINES A CAUSA DEL COVID19

Aturada de país a causa de la covid-19. Per a poder mantenir una certa “normalitat” entre els nens i nenes, seguim gestionant amb imaginació classes de forma online. Com?, oferint cada setmana 3 activitats diferents per a tots els grups. Entrenaments, manualitats, entrevistes online, proposant activitats per fer en família. Organitzem zooms amb nedadores importants de la història de la Sincro ! Muntem un final de curs virtual. 

 

 

TORNEM A LA NORMALITAT A POC A POC

Però seguim amb les baixes d’alumnes i de piscines, una època bastant dolenta, però de la que gràcies a la constància, ens en sortim. 

 

 

ARRANQUEM POST COVID CASALS I COLÒNIES 

Amb una gran sorpresa d’inscripcions i molt bon feedback per part de les famílies.

INICI D’UNA NOVA TEMPORADA  

Amb molta il·lusió, però on hem de col·laborar els uns amb els altres i fer mans i mànigues per tirar endavant.

 

 

FINAL DE CURS WATER SHOW  

Tornem després de dos anys a celebrar el final de curs a les Piscines Municipals de Montjuïc. Aconseguim reunir a tots els grups de nou i amb un resultat molt exitós. 

10 ANYS DE SINCROGESTIÓ I UN COMENÇAMENT IMMILLORABLE

Comencem amb èxit i amb total normalitat una de les temporades més esperades, la temporada 10, amb 20 piscines, 34 tècnics i més de 350 nedadors i nedadores.

DSC00814.jpg
bottom of page