top of page
CURSOS PER ADULTS (+18)

Tant per iniciació com per exnedadores

Si ets d'aquelles persones que sempre ha tingut curiositat per aquest esport, tinguis l'edat que tinguis, aquí fem possible el teu somni! A SincroGestió creiem en les segones oportunitats. L'edat aquí, mai serà una excusa per començar una experiència nova. 

Apendràs tot sobre la Sincro: natació, flexibilitat, tècnica, coreografies... i sobretot tot i el més important per nosaltres, tot allò que et piqui la curiositat. Farem trobades amb altres grups, exhibicions... 

T'escoltem i fem el possible perquè el grup creixi en la direcció que vulgui i el més amunt possible.  

 

Tinguis l'edat que tinguis aquí tindràs un lloc. 

Mai és massa tard per començar! 

Per a més informació i inscripcions: contacta'ns

_MG_9000_edited.jpg

La Sincro no caduca, si t'agrada, perquè deixar-ho?

Nivell mig-alt amb experiència

La nostra experiència ens ha fet veure que moltes noies en edat junior que han de passar a edat absoluta, deixen de fer l'esport que els hi agrada, perquè en la majoria de clubs no tenen continuïtat amb aquestes edats.

Aquí t'oferim un lloc on compartir passions amb altres exnedadores i no abandonar mai l'esport que estimes. Nosaltres lluitem perquè la flama de les nostres nedadores no s'apagui mai. 

PISCINES I HORARIS

Inici cursets Setembre (prova gratuïta)

EUROFITNES SABADELL

nivell mig

 DIMECRES

19.15 a 21.15h

JESUITES SARRIÀ (Barcelona)

nivell mitjà/alt

DISSABTES 

10.00h a 13.00h

testimoni

LAURA SOLÀ, 28 ANYS

"Vaig començar a fer sincro quan debia tenir uns 10 anys i em va enganxar al moment. Fins que vaig fer els 18 i els horaris de la universitat m'ho van impedir, vaig gaudir-la setmana darrera setmana. Em va saber molt greu haver de deixar-ho, però en aquell moment hi havia molts pocs clubs de sincro. Quan vaig acabar d'estudiar tenia molt clar que ho volia reprendre però no creia que fos possible trobar un grup per adults, que no tingués interès en competir, sinó només en passar-ho bé i aprendre plegats independentment del nivell de cadascú. Un dia vaig decidir fer una cerca a google i vaig tenir sort! Vaig trobar Sincrogestió, que cumplia just amb el que jo buscava i ells em van obrir les seves portes. Des de llavors he anat canviant de piscina i de grup per necessitats meves, però ells sempre es preocupen de trobar el que més m'encaixi. Així, des de llavors i ara que tinc 28 anys, ja no he parat ni pararé de gaudir de la sincro i del bon ambient entre companys i companyes."

bottom of page