top of page
EQUIP MÀSTER 

Nivell mig-alt amb experiència

La nostra experiència ens ha fet veure que moltes noies en edat junior que han de passar a edat absoluta, deixen de fer l'esport que els hi agrada, perquè en la majoria de clubs no tenen continuïtat amb aquestes edats. Aquí és on apareix SincroGestió, motivem a noies amb experiència a seguir practicant la sincro, de forma més amateur, però amb molt bon nivell i donant-los possibilitats de seguir aprenent, gaudint i fent alguna que altre competició.

 

Aquí t'oferim un lloc on compartir passions amb altres exnedadores i no abandonar mai l'esport que estimes. Nosaltres lluitem perquè la flama de les nostres nedadores no s'apagui mai. 

La Sincro no caduca, si t'agrada, perquè deixar-ho?

Per a més informació i inscripcions: contacta'ns

Equip natació artística màster sincrogestió

Brussels Open Masters Synchro

 

Tot i que apostem per la Sincro lúdica en edat màster, sabem per experiència, que l'adrenalina d'una competició motiva a totes les nedadores. És per això  que ja fa dues temporades que l'equip màster va viatja a Brusseles per competir al Brussels Open Màsters Synchro. 

Un open que es celebra cada any a Brussel·les, i que permet participar a nois i noies entre 20 i 70 anys. Una competició realment diferent, on es poden veure rutines de totes les edats i sexes, i que encaixa amb la nostra filosofia de l'equip màster.

Ens agrada compartir aquest esport i veure com el treballen arreu del món, i sobretot ens agrada i ens motiva, veure com la sincro no té per què tenir un final jove. Hem conegut gent de 60 anys que es prepara cada any amb molta il·lusió, per aquesta competició. 

PISCINES I HORARIS

Inici cursets Setembre (prova gratuïta)

JESUÏTES SARRIÀ - SANT IGNASI BCN

nivell mig alt

DISSABTES

10.00 a 13.00h

UE ESPORTS SABADELL

nivell mig alt

DIMECRES

 19.15 a 21.15h 

bottom of page